آسوکـا

آنچه گذشت

سیرابیج چیست؟

پنجشنبه, ۱ آذر ۱۳۹۷، ۰۸:۱۵ ب.ظ

یک غذای کاملا گیلانی‌ست که یک رشتی وقتی تنهاست و وقت زیادی برای پختن غذا ندارد، برگ سیر می‌خرد و  آن را می‌پزد و اونِ دیلِ سر می‌زند. این غذای ساده و خوشمزه گیلانی با برگ سیر، و مرغانه (تخم مرغ) پخته می‌شود و با مقدار زیادی ماست و کته پلا ( برنج کته) میل می‌شود. سیرابیج به صورت دقیق‌تر به صورت زیر تهیه می‌شود:

برگ سیرها را بشویید و خرد کنید. داخل هر ظرفی که دلتان می‌خواهد برگ سیرها را تا اندازه‌ای که حس می‌کنید به اصطلاح آب انداخته، با روغن تفت دهید. نمک، فلفل و زردجوبه را به آن اضافه کنید. سپس مرغانه را درون آن بشکنید و هم بزنید. سیرابیج شما آماده است و می‌توانید به شیمی دیل سر بزنید. به همین سادگی.

۹۷/۰۹/۰۱
آسـوکـآ آآ